To nye modeller i sikte?

Jaguar kan allerede jobbe med to fremtidige modeller, og selv om det for øyeblikket ikke er noen reell bekreftelse på dette i form av prototyper eller spionbilder, er det faktum at det britiske merket har registrert navnene til Jaguar C-Pace og J-Type i kontoret for europeiske patenter og varemerker får oss til å tro at det i det minste er en mulighet for at de i nær fremtid vil bli lagt til utvalget av kjøretøyer.

Jaguar C-Pace: coupe eller kompakt SUV?

Den første av de to valørene registrert av merkevaren som nå tilhører den indiske giganten Tata, ville være den av Jaguar C-Pace. Kattemerket har allerede Jaguar F-Pace og E-Pace, to SUV-er som det oppnår et godt antall månedlige salg med og som også har fått selskap, de siste ukene, av den første hundre prosent elektriske modellen av merket , Jaguar I-Pace.

Med navnet på Jaguar C-Pace To mulige veier åpner seg. På den ene siden, en modell som er under de to nåværende SUV-ene, selv om det ville være rart om den kom inn i krigen i kompakte SUV-er. Vi valgte heller fordi med det kirkesamfunnet utvikle en SUV som ser coupé utnoe de direkte rivalene som BMW eller Audi allerede har gjort, og som ville passe perfekt inn i Jaguars filosofi.

på denne måten og basert på både F-Pace og E-Pacekunne lansere en modell som beholdt mer eller mindre samme størrelsesdimensjoner, men som hadde et sportigere utseende, senket høyde og et mindre utpreget takfall bak som ville gi den mer dynamikk.

Jaguar J-Type: er Gran Turismo tilbake?

Den andre av kirkesamfunnene, den av Jaguar J Type Den får oss også til å tenke på en coupé-modell, men i dette tilfellet i Gran Turismo-format og med plass til fire passasjerer. Det kan være nytolkningen av den legendariske Jaguar XK Coupé, men i dette tilfellet bruker den nåværende representasjonssalongen som base, Jaguar XJ. Det ville være en modell som kan finne sin match i andre BMW, Audi eller til og med Maserati-modeller.

Selv om det er for tidlig å bekrefte begge modellene, kan Jaguar ha alt definert og gradvis fortsette å tilby et mye bredere utvalg. Hans nye liv hånd i hånd med indianerne går fra styrke til styrke.

Leave a Comment