Toyota C-HR 2024 kommer, den gjentar sine feil fra fortiden, men det er en mye mer interessant SUV

Han Toyota CHR 2024 Det er andre generasjon av modellen, og selv om den er utenfor merkets «beyond Zero»-familie, fordi dette ikke er en ren elbil, følger den samme designspråket. Det som har endret seg på det mekaniske nivået er at det nå har gjort det to hybridversjoner differensiert av deres 140 hk og 200 hk av henholdsvis maksimal effekt og et nytt alternativ 223 hk plug-in hybrid. Med andre ord to versjoner med DGT ECO-merket, og en ny med null etikett Akkurat som en helelektrisk bil, takket være at den har samme mekaniske konfigurasjon som siste generasjon Toyota Prius.

Sammenlignet med forrige generasjon, den nye Toyota CHR 2024 satse igjen for en risikofylt og futuristisk designmed fokus fortsatt sportigere takket være en mer utpreget coupé-silhuett. Nå har den en kropp av 4,36 meter lang, slik at den er 3 centimeter kortere enn den forrige. Og dette har sammenheng med at det nå er en ny hybrid-SUV i det japanske utvalget mellom den og RAV4, som er Toyota Corolla Cross. Den er 1,58 meter høy og har en akselavstand på 2,64 meter, og den er bygget på en revidert versjon av merkets egen TNGA-plattform. Det som har endret seg på en mer bemerkelsesverdig måte er at den måler 1,83 meter bredog forbedrer dens indre beboelighet i denne nye iterasjonen.

toyota chr 2024 2

Toyota gjentar fortidens feil med den nye Toyota C-HR 2024, selv om den introduserer store forbedringer for å være mye mer interessant

Selv om noen av dimensjonene har blitt forbedret for å gi baksetene større plass, Toyota CHR 2024 Det forblir en utmattende bil i dette området. Og det er fordi, igjen, bakvinduene er det overdrevent litenog med en så bred C-stolpe har den fortsatt svakt lys i baksetene. Nok en gang er glassflaten bak for liten, noe som gjør den til en av de minst trivelige bilene fra andre seterad i segmentet den konkurrerer i. En feil som de allerede gjorde med den første generasjonen og som de gjentar med den andre.

Det har kupeen til Toyota C-HR 2024, ja forbedret seg enormt på utstyrs- og teknologinivå. premierer digital instrumentklynge på 12,3 tommer diagonal- og multimediasystem med berøringsskjerm på 8 eller 12,3 tommer kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay uten kabler. Det de har lykkes med er å beholde fysiske knapper for klimakontroll, for eksempel, og noen andre funksjoner som volumkontrollen til multimediesystemet. Designet er mer moderne og i tillegg merkes det perfekt kvalitetssprang i alle deler av hytta.

interiør toyota c hr 2024

De stor forbedring i denne andre generasjonen er faktisk i fornyelse av det mekaniske utvalget. 2024 Toyota C-HR har sluttet å være en «kun hybridbil» for å bli tilgjengelig i hybridversjoner konvensjonelle og også i versjon plug-in hybrid Grunnleggende hybrider tilbyr 140 hk og 198 hk av maksimal effekt, henholdsvis med blokker 1,8 liter og 2,0 liter atmosfærisk bensin. Den grunnleggende er alltid forhjulsdrift, og den kraftigste er tilgjengelig forhjulsdrift og firehjulsdrift, men bare i GR Sport-finishen. Og alltid med automatgir e-CVT.

Og det mest interessante av alt er ny plug-in hybrid versjon som sitter i området på 140H og 200H. Under navnet 220PHnår denne nye konfigurasjonen av Toyota C-HR 2024 223 hk av maksimal kraft og løfter rundt 60 km autonomi i helt elektrisk modus. Det er derfor den har null etikett av DGT, akkurat det samme som om det var en helelektrisk bil. Nå gjenstår det bare å vite den offisielle prisen på den nye modellen som i alle fall burde rundt 30.000 euro, omtrent. I år vil den være tilgjengelig hos forhandlerne, og vi vil vite prisene i løpet av kort tid.

Leave a Comment