Toyota Highlander, registrert i Europa, vil 7-seters SUV bli lansert her?

Toyota ha på seg intet mindre enn 18 år tilbyr denne SUV-en i USA, hvor 7 seter nærmest er et krav, og store modeller er mer etterspurt. Men nå har registrert navnet sitt i Europa, en bevegelse som noen ganger er opptakten til utgivelsen. DE toyota highlander har alle stemmesedlene som snart skal slippes på det europeiske markedet, og den ville sitte mellom RAV4 og Land Cruiser.

Det japanske merket kan være vurderer lanseringen av Toyota Highlander i Europa; så mye at bilprodusenten foreløpig har registrert navnet sitt hos Europas byråer for beskyttelse av intellektuell eiendom. Og selv om dette er vanlig for å «beskytte» et merke i forskjellige markeder, har solgt i 18 år utenfor Europa… og i hele denne tiden hadde de ikke brydd seg om det.

toyota highlander 2

Toyota Highlander i Europa? En 7-seters SUV mellom RAV4 og Land Cruiser

De toyota highlander Det er en mellomstor SUV. 7 seter som, etter hvert som vi avanserte, ville bli plassert mellom RAV4 og Land Cruiser, som allerede er kommersialisert i vårt marked. Med den kapasiteten til 7 beboere kan det her vurderes som alternativ til SEAT Tarraco, Skoda Kodiaq eller Volkswagen Tiguan AllSpace blant noen andre, som den nye Hyundai Santa Fe.

Akkurat nå selges den allerede i USA, Kina, Canada og Australia. Den har blitt solgt i disse markedene i årevis, men den har aldri kommet inn i Europa, og det ser ut til at det japanske merket har tatt beslutningen om å bringe den hit. Jack Hollis, visepresident og daglig leder for Toyota Nord-Amerika, har allerede avklart det «en 7-seters RAV4 har en plass»og Toyota Highlander, faktisk, Det ville vært noe slikt.

Tilbudet om 7-seters mellomstore SUV-modeller vokser, og med bortfallet av Verso har Toyota gjort det et tomt hull i denne forstand. Land Cruiser virker overdrevent stor – og dyr – for noen kunder som likevel ønsker seg en 7-seters SUV. Og toyota highlander Det kan komme snart for å fylle det gapet i det europeiske markedet.

font

Leave a Comment