Toyotas billigste SUV har fått en ny «posh brother» med overraskende interiør

I utvalget til det japanske merket, den Toyota Yaris Cross det er den minste SUV og også den billigste, fordi å vurdere Aygo X Cross en SUV gir ingen mening. Vel, nå har du en «posh bror» at den er bedre enn ham i absolutt alt, fra eksteriørdesign til selvfølgelig interiørdesign og kvalitet konstruksjon av det samme. Faktisk er interiøret det som har overrasket mest på grunn av det gode materialer og for ham avansert utstyr som det teller, fremfor alt, på nivå med teknologi.

Denne nyheten kalles Lexus LBX og ja, i hovedsak er det samme bil som Toyota Yaris Cross, men bygget i «Lexus-stil», med en klar premium fokus. En modell som har 4,19 meter lang og 1,83 meter bred, samt 1,55 meter høy og 2,58 meter akselavstand, slik at den blir direkte den minste Lexus-modellen. Og den har, utelukkende og utelukkende, en 136 hk ikke-plugg-in hybridmotor som gjør at du har miljømerke av DGT. Det du selvfølgelig kan velge er at den har forhjulsdrift eller et system av firehjulstrekk Med dette grunnleggende tekniske arket Lexus LBX er stilt som en direkte rival for Audi Q2for eksempel, og med den viktige fordelen at den tyske modellen ikke har en hybridmekaniker tilgjengelig i sitt sortiment.

leksis

Nøklene til Lexus LBX, en «posh versjon» av Toyota Yaris Cross designet for å møte Audi Q2 med en hybridmotor

bortsett fra Audi Q2en annen klar rival for den nye Lexus LBX det vil være mercedes gla, selv om sistnevnte med større mål. På et teknisk nivå, mens vi var fremme, har Lexus-modellen 136 hk og utvikler seg 185 Nm med maksimalt dreiemoment. Og det gjør det fra en motor av 1,5 liter bensin, tresylindret, pluss en elektrisk motor som utfyller det. Og premiere en nytt batteri av nikkel og polar metallhydrid, sammenlignet med det konvensjonelle litiumet som monterer Toyota Yaris Cross.

Men det viktigste i denne modellen er ikke så mye i teknologiske forskjeller av Lexus LBX foran Toyota Yaris Cross, som faktisk ikke er så mange. Ikke engang i deres maktforskjell, eller i det du kan stole på firehjulstrekk takket være en andre elektrisk motor koblet til bakakselen. Faktisk er de viktigste forskjellene i en helt annerledes designmye mer elegant og premium, og fremfor alt i en mye mer avansert interiør på alle nivåer.

interiør lexus

Selv om det følger en stil enkelt og raffinertkabinen på Lexus LBX har en 12,3-tommers digital instrumentklynge akkompagnert av en hovedskjerm, for multimediesystemet, med 9,8 tommer. Den digitale rammen kan være tilpasse med differensiert grafikk, og kompletterer også hele dette komplette teknologiske sortimentet med et system Head Up Display projeksjon på frontruten. Kort sagt, teknologisk utstyr mye mer komplett og avansert enn i Toyota Yaris Cross. Også med Trådløs Android Auto og Apple CarPlayog med mulighet for bruke smarttelefon som nøkkel.

du kan stole på hifi lydanlegg signert av Mark Levinson med 13 høyttalere og en subwoofer, og kupeen kan trekkes med semi-anilin skinn, syntetisk skinn og andre materialer av høyeste kvalitet. Har belysning konfigurerbar ambient LED blant 50 forskjellige farger, og til syvende og sist er kvalitetene godt over det en Toyota Yaris Cross kan tilby. Bagasjerommet er 332 liter av kapasitet i versjonene med forhjulsdrift, og kun av 284 liter i konfigurasjoner med firehjulsdrift. Det er mye mindre enn i Yaris Cross, men det er også at Lexus LBX tilbyr betydelig mindre bagasjerom enn Audi Q2.

Leave a Comment