Tre roadtrips som du bør gjøre med bilen din

For enhver bilelsker er det en sann nytelse å reise på veien. Landet vårt tilbyr oss virkelig fantastiske ruter for å nyte hver by, hvert stopp, og der det ikke haster med å komme dit. I dag skal vi kort oppdage tre av dem:

Asturias kyst

Reise med veiene i Asturias Det er alltid en glede. Det naturlige paradiset til fyrstedømmet Asturias er virkelig utrolig. Enhver rute er bra. De små havner med umiskjennelig kantabrisk smak, gesimsveieromgitt av frodige skoger o tette kløfter. For en helg er det ideelle å fokusere på ett område, vi har valgt å besøke et lite stykke kyst, Rundt Aviles. Daria-ruten begynte i Gijón, og besøkte hans Elogio al Horizonte og de romerske badene i Campo Valdés. Vi kan ende opp med å ta en rolig spasertur langs strendene i San Lorenzo.

Byen Luanco fortjener et spesielt besøk. En av de mest pittoreske fiskerlandsbyene på den asturiske kysten. Hvis du besøker havnen kan du se fiskerne losse skalldyret som du senere kan smake på i byens restauranter. Til slutt bør veien din gå gjennom Cudillero, en av de mest fargerike byene i Norway og det tiltrekker besøk av tusenvis av mennesker fra hele verden.

cudillero kysten asturias

Nord-Sierra i Madrid

Enten du er og bor i Madrid eller om du besøker hovedstaden, Sierra Norte de Madrid fortjener å bli oppdaget. Ett skritt unna storbyen har vi et stort antall veier og byer omgitt av fjell som vi ikke kan unngå å utnytte.

Vår anbefaling vil gå gjennom byer som: Rascafría og istiden til Peñalara naturpark. Buitrago de Lozoya, Somosierra, El Hayedo de Montejo… Antall byer og veier å nyte er mange og varierte. Utvilsomt vil alle disse hjørnene overraske deg, du kan også nyte en god gastronomisk kvalitet.

m130 nord sierra motorvei madrid

Sierra de Aitana, Alicante

Av alle fjellene på den iberiske halvøy som har utsikt over Middelhavet, er dette Sannsynligvis det beste uttrykker karakteren til den spanske Levante. Mellom Benidorm og Altea er det knapt 10 km langs den mettede kystveien. Vi tror at det er bedre å forene dem mer enn 150 km med fjellruter mettet med kurver.

Våre hjørner valgt for denne ruten er Guadalest: Liten fjellby som ligger på et veldig unikt sted. The Rock of Ifach: På den iberiske halvøy er det to eksempler på hevet stein over havet. I sør finner vi klippen Gibraltar og i øst med klippen Ifach, kan du ikke slutte å besøke noen av dem. Og til slutt Montgó naturpark: Mellom Javea og Denia, en fjellkjede som har sitt høyeste punkt på Montgó-toppen (753). Det er en vakkert sted som ble erklært som naturpark i 1987.

Hvis helgeplanen din er vei og naturdisse tre rutene kan tilby deg alt det og mye mer.

Leave a Comment