Uovertruffen for sin pris, med en 7-års garanti og en «ECO»-etikett, samt en stor støvel

Selv om det overraskende ikke er en av de mest populære modellene i sin kategori, er den aktuelle modellen en interessant SUV som nå er tilgjengelig med en mye. Merket opprettholder en aktiv rabatt på nesten 5000 euro på sine vanlige priser, og takket være dette er den tilgjengelig mye billigere enn sine sterkeste rivaler. Vi snakker om en modell som for øvrig ikke bare skiller seg ut for sin 7 års garantimen også for sitt brede og komplette utvalg av mekanikk med miljømerke av DGT. Kom igjen, et virkelig anbefalt kjøpsalternativ for øyeblikket.

Han KIA XCeed har en kropp av 4,39 meter lang og, men med en veldig slank silhuett og en sports estetikkJa, det er en SUV med alle bokstavene. Den har en ganske kompakt størrelse, og likevel kan den skilte med en stamme av 426 liter kapasitet og bakseter romslig, nok til å gjøre det til et godt kjøpsalternativ for familiebruk. akkurat nå med en rabatt på nesten 5000 euro på deres vanlige priser, den KIA XCeed Den har blitt en av de mest anbefalte SUVene i sin kategori.

kia xceed 2

KIA XCeed har en rabatt på nesten 5000 euro, 7 års garanti og en rekke svært effektive motorer med DGT ECO-merket

Med rabatten som vi refererer til, mens den offisielle prisen er minimum 25 750 euro, tilsvarende den mest grunnleggende versjonen av utvalget, nå kan den kjøpes for 21.000 euro. Og det starter tilbudet hans med en interessant og effektiv motor 1.0 TGDi 120 hk av maksimal effekt som, ja, kommer uten elektrifisering. Å ha mild hybrid teknologi 48 V, og tilsvarende miljømerke av DGT, må du anta en ekstra kostnad på rundt 1.900 euro. Selvfølgelig er det verdt det hvis vi skal bruke det ofte etter by.

Denne store prisforskjellen er fordi rekkevidden av KIA XCeedfor å ha DGT ECO-merket, gå direkte til en 1,5 TGDi MHEV 160 hk motor av maksimal effekt. Det vil si at det er et viktig hopp på 40 ekstra CV. Men det er også at billigst er med Concept-finishen, og i dette tilfellet snakker vi om finishen Kjøresom følger med mer utstyr inkludert som standard. Med andre ord er ekstrakostnaden for denne versjonen mer enn berettiget.

kia xceed 1

Og i tillegg til mekanikken som vi allerede har referert til, er KIA XCeed har et oppsett diesel med mild hybridteknologi, som å kombinere bruk i byen og lange turer er rett og slett perfekt. I dette tilfellet er det en motor 1,6 CRDi MHEV 136 PS av maksimal effekt, og igjen med miljømerke fra DGT, hånd i hånd med Drive-finishen. Enhver av versjonene har 7 års garanti, som er et av de mest bemerkelsesverdige punktene i det sørkoreanske merket. Og faktisk er det en av grunnene til at KIA Sportage har blitt en skikkelig superselger.

Et flott alternativ til KIA XCeed, selv om det har lite å gjøre med det, er MG HS. Denne modellen er større, har bredere bakseter, har mer stamme og tilbyr også det samme 7 års garantiog til tross for alt dette MG HS har en pris på kun €21 790. Og ja, det er overraskende fordi den ikke bare er bedre enn KIA XCeed i forhold til det vi allerede har diskutert, men den kommer også som standard i sin billigste versjon med en 1,5 TGDi motor med 162 hk av maksimal effekt. Det er den billigste som finnes innenfor kategorien den konkurrerer i.

Leave a Comment