veldig billig, under 750 kg og for fire personer

«camper-verdenen» er mer fasjonabel enn noen gang. Og mange tror at det er dyrt, men det finnes alternativer som Adria Aviva 360 at de faktisk har en veldig billig pris. Vi snakker i dette tilfellet om en liten campingvogn som har en pris på €16 900 omtrent -og den har steget, ja-, men som den har plass til sove fire personer helt komfortabelt. Og det har også den enorme fordelen at, ettersom det veier mindre enn 750 kg -spesifikt 686 kg-, du trenger ikke din egen forsikring uavhengig av bilen vår. Denne vekten gjør også at den kan taues av praktisk talt alle kjøretøy uten problemer.

De Adria Aviva 360 har inne fire seter å kunne sove, en komplett kjøkken og a komplett bad. Den er konfigurert med To klasserom, som er de som blir sengene. Med små dimensjoner på 5,53 meter lang, 2,09 meter bred og 2,58 meter høy, har den faktisk mer enn nok plass til at fire personer kan sove komfortabelt. Denne dobbeltromskonfigurasjonen er det som lar oss konvertere en av dem til en dobbel sengmens den andre blir to køyesenger. I tillegg er en versjon av denne campingvognen også tilgjengelig på markedet altså billigere og at i det minste rommet er det bare en køye i stedet for to. Hvis familien din ikke trenger så mange senger, vet du allerede at du kan spare litt penger og ha en versjon av Adria Aviva 360 som er spesielt tilpasset dine behov.

Adria Aviva 360 DK5

Adria Aviva 360 inne: to soverom, stue, bad, kjøkken og absolutt alt du trenger

Høydepunktet i dette billig liten campingvogn er det Adria Aviva kombinerer alt det gode til en liten og lett campingvogn, men med maksimal komfort større og tyngre modeller. Kjøkkenet er komplett fordi det har dobbel gasskomfyr og også synke. Den har også alle slags skuffer for oppbevaring av redskapene våre, og med noen veldig gode egenskaper. Og badet det samme, har en vask, med dusj og også med kjemisk toaletttil tross for at den er i et ganske kompakt format.

Ved siden av badet er et stort skap designet for oppbevaring av klær, med tilstrekkelige dimensjoner til å kunne bære dresser eller kjoler uten å rynke. Selvfølgelig har han sitt kjøleskap storformat, med fryser inkludert i den øvre delen, den har en varmtvannsbereder, og alt utstyret vi kan be om og trenger for å begynne å reise med henne over hele verden. Til tross for sine små dimensjoner er hele interiøret utformet på en slik måte som vi har brukbare hull overalt for å kunne frakte alt utstyret vårt.

Adria Aviva 360 DK6

Det er campingvognen mindre og lettere av markedet, i tillegg til den billigste. Trenger vi mer plass, eller flere senger å sove på, og vi tenker på et budsjett som dette, er det ikke noe annet valg enn å se på bruktmarkedet. Nå, hvis fire senger er nok for oss, og vi er interessert i en liten og lett campingvogn, den Adria Aviva 360 Det er det beste alternativet som kan bli funnet. Den er tilgjengelig i DK- og DD-versjoner; den første med en enkel køyeseng, og den andre med en dobbel køyeseng for å sove fire personer.

I det største rommet, det som er planlagt som dobbeltseng, har vi to store kister der du kan bære alle slags gjenstander. I den mindre stua, som er der de to køyesengene folder seg ut, eller den ene om det er DK-modellen, er det ikke oppbevaringsplass som kan brukes når sengene ikke er satt sammen.

Leave a Comment