Vettels forsettlige krasj mot Hamilton, nok straffe?

De «nye eierne» av Formel 1 de ønsker å «vise» på banen, men derfra til forsettlige krasj mellom pilotene er det et viktig gap. Og det har ikke bare vært overraskende Vettels forferdelige gest bak rattet på sin enseter, men også den godkjennelse som har blitt brukt på den. Sebastian Vettel, sint på Lewis Hamilton -som gikk foran ham på den tiden-, har ikke nølt med det krasje med vilje mot baksiden av britens bil, for så å komme ved siden av ham og slå ham igjen

Forresten, sint, Sebastian Vettel krasjet bilen sin inn i Lewis Hamiltons. De har kun straffet ham med 10 sekunder i løpet, og 3 poeng fra førerkortet.

Han fire ganger verdensmester i Formel 1 burde ikke Sebastian Vettel ha gjort noe sånt. Det er uheldig, både i dette og alle andre sportskonkurransenår det er med vilje setter seg selv i fare til resten av deltakerne. og i video som følger med denne artikkelen kan du se hvordan en første gang Vettel kolliderer med Hamilton kjører rett bak ham. Og når dette skjer, akselererer Vettel for å slutte seg til ham, og i stedet for å forbikjøre rent, svinger inn i Lewis Hamiltons bil.

https://www.youtube.com/watch?v=Cx4AartWhg4

Et beklagelig sammenstøt av Vettel mot Hamilton, og en utilstrekkelig sanksjon

De overtredelser i sportskonkurranser, så vel som utenfor dem, du må straffe dem. og i dette tilfellet Vettel satte Hamilton i fare, men også til resten av pilotene. Etter krasjen, og på grunn av løsrivelse av noen ødelagte biter av begge enseterne har det vært flere punkteringer av sjåførene bak. EN alvorlig risiko for en konkurranse der, la oss ikke glemme, du kjører kl svært høye hastigheter. Og dessverre, straffen var bare 10 sekunder på banen og tre poeng på førerkortet.

Egen Lewis Hamiltonsom på banen svarte ganske riktig, sa med radio til løpslederen følgende: «Ti sekunder er få for den handlingen og du vet det, Charlie». Imidlertid, etter European Grand Prix Ved Baku-kretsen er det åpnet en etterforskning på Sebastian Vettel som kan ende med verre konsekvenser for piloten. Og slik burde det være, for denne typen gester skal ikke gå ustraffet i elitekonkurranser.

Leave a Comment