Vi vet allerede prisen på Toyota Supra 2019 i USA, og det høres veldig interessant ut

og kollegene fra Carscoops publiserte veldig interessant informasjon i går. Og det er at ifølge pålitelige kilder fra SupraMKV-forumet 2019 Toyota Supra vil ankomme USA med en omtrentlig pris på $63 500. Det betyr at den vil være plassert rett i banen til en av sine direkte rivaler: Porsche 718 Cayman.

For å gi oss en idé toyota supra ville vært rett mellom de to versjonene av Porsche 718 Cayman Eller i det minste der i USA. Den mest grunnleggende modellen til den tyske produsenten koster $56.900 mens Porsche 718 Cayman S er tilgjengelig fra $69.300. Dette plasserer den japanske sportsbilen rett i midten og gir en ide om tillit som Toyota har satt i gjenfødelsen av sin mytiske sportsbil.

Nye Toyota Supra 2019: dette er hva vi vet om ham

BMW Z4 Miramas 03

Mest sannsynlig den nye 2019 Toyota Supra dukke opp i neste Paris Motor Show senere i år med sin tvilling, BMW Z4 2019. Faktisk vil den dele mange elementer med den tyske modellen som iDrive infotainment-systemet, selv om den er tilpasset den japanske modellen.

De innsiden av Toyota vil være kvalitet, finish og justeringer som ligner på de vi kan finne i en Lexusluksusmerket til den japanske produsenten, og det er mer enn sannsynlig at den har en HUD for å vise informasjonen direkte på frontruten.

Det er mer enn sannsynlig at der vi finner de fleste endringene mellom Toyota Supra 2019 og BMW Z4 2019 er på motornivået der de siste lekkasjene peker på en kraft på 335 hk for den japanske sportsbilen, men det vil nå 380 hk for tyskeren. I begge tilfeller er motoren den samme blokken på 3,0 liter og seks sylindre med turbo, men innstilt uavhengig av hvert merke.

Leave a Comment