Volkswagen overrasker med en ny elektrisk Beetle som antyder at den kommer snart

Volkswagen ser ut til å ha innsett at noen av de mest ikoniske modellene de må være tilstede i katalogen deres, selv om de kommer til å bli en alt elektrisk merke i løpet av kort tid. det er ID.Buzztar opp arven fra hans mest «hippie» varebil, og vi fikk nylig vite at Volkswagen ID Golf er på vei. Faktisk kan det være navnet på ID.2all. Vel, det er noe enda bedre på gang, eller så det virker, fordi Volkswagen har lært et nytt konsept av volkswagen beetle elektrisk Og det har overrasket oss fullstendig.

Det tyske merket har lært et nytt konsept av volkswagen beetle elektrisk og det har gjort det på en veldig unik måte, som en del av promoteringen av en film som kommer på Netflix i løpet av juli måned. Volkswagen Beetle har samlet seg mer enn 23 millioner av enheter solgt over hele verden, men salget begynte å falle og det ble trukket tilbake fra markedet i 2019. Nå, Klaus Bischoffsjefdesigner hos Volkswagen i 2017, sa allerede da at merket «kjempet hardt» om ideen om en elektrisk billeog våget å forutse at det var mulig at billen i fremtiden var helt elektrisk.

volkswagen e bugster

Volkswagen hinter om at Volkswagen Beetle vil komme tilbake til livet og som en elbil

I tillegg må det tas hensyn til at i år 2014 det tyske merket lærte publikum E-Bugster som konseptbil, og at den faktisk var helelektrisk. Den ble designet for å ha samme lengde som Beetle, selv om den var 30 mm bredere og taket var 90 mm lavere, rundt 1,4 meter. Med dette, a sportigere design og oppnådde også en bedre aerodynamikksom vi allerede vet er en nøkkelfaktor for å oppnå størst mulig effektivitet og autonomi.

Faktum er at merket har Jeg har lekt med ideen i flere år av en ny elektrisk Volkswagen Beetle, men til dags dato har det aldri blitt noe av, og de har ikke avslørt noen klare planer i denne forbindelse. Nå vet vi imidlertid at i «Miraculous: Ladybug & Cat Noir», en ny animasjonsfilm som kommer til Netflix neste måned, en nytt elektrisk Beetle-konsept sammen med andre «konseptbiler» fra Volkswagen som i likhet med ID.Buzz allerede har blitt en realitet.

volkswagen id bille

At Volkswagen har «satt» sine elbiler i denne filmen har en klar intensjon om reklamere av sitt utvalg av elbiler. Så det er tydelig at innføring av en ny konseptbil i denne spillefilmen følger han samme linje. De har ikke lagt det der ved en tilfeldighet, langt ifra, men de insinuerer heller at det er en ny Volkswagen Beetle på vei. Sammen med Volkswagen ID.2all, som allerede er presentert som en prototype for år 2025og som Volkswagen ID.1 som vi vet også er under utvikling en kort tid senere.

Volkswagen Det er ikke den eneste som fortsetter å prøve å lykkes med sine mest ikoniske biler. Faktisk er det siste eksemplet at Stellantis gjenoppliver FIAT 600 som en direkte etterfølger til FIAT 500X. Nå er tilfellet med tyskeren annerledes, for i det minste i henhold til denne «konseptbilen» for animasjonsfilmen ville den vært helt elektrisk, og uten alternativer med bensinmekanikk, passende innen Volkswagen ID-familien. Dette gjør det vanskelig for en tilgjengelig versjon av fremtiden å eksistere. VW ID. billerselv om den kan plasseres på en lignende måte som Volkswagen ID.3 i markedet.

Leave a Comment