Volkswagen T-Cross priser, versjoner og utstyr i Spania

Presentert i oktober Volkswagen T-Cross er allerede lagt ut for salg i Norwayblir med i SUV rekkevidde fra det tyske merket til T-Roc, Tiguan – og Allspace-versjonen – og Touareg. De første enhetene vil ikke bli levert til sine kjøpere før april 2019men vi vet allerede hva de er versjoner og utstyr som han kommer med Volkswagen T-Cross til Norway, og også dine priser som går fra €18 990.

Den nye Volkswagen T-Cross er utviklet på MQB A0-plattform av Volkswagen Group, det samme som Volkswagen Polo, Audi A1 eller SEAT Ibiza. Han deler det også med SEAT Aronaog passer nøyaktig i samme segment, forskjellig med 12 centimeter av Volkswagen T-Roc, som er det bare overlegne alternativet i utvalget til det tyske merket.

volkswagen t cross 2019 30

Priser, versjoner og utstyr av Volkswagen T-Cross i Norway

Han Volkswagen T-Cross Den lanseres i Norway i tre forskjellige versjoner: Edition, Advance og Sport. De er allerede kjent for Polo, for eksempel. Versjonen Utgave Den har et radiosystem, App Connect multimediasystem, filskiftevarsel ufrivillig, statisk svinglys og tåkelys standard er den mest grunnleggende versjonen av de tre tilgjengelige.

Versjonen Avansere legger på toppen av det ovennevnte, det skinnkledde rattet, adaptiv cruisekontroll, nødanropssystemproaktiv passasjerbeskyttelse, autonom by-nødbrems, to-soners klimakontroll og parkeringssensorer fremside og bakside.

volkswagen t cross 2019 24

Og Sport finish ny Volkswagen T-Cross Den har alt det ovennevnte, og legger også til led frontlykterkjøremodusvelger, parkeringsassistent bak, digitalt instrumentpanel Volkswagen Digital Cockpit, elektriske og oppvarmede ytterspeil, belysningspakke og synlighet osv.

Volkswagen T-Cross priser i Norway

De motorområde ny Volkswagen T-Cross Vi vet allerede at den vil bestå av motorene 1.0 TSI og 1.6 TDImed 95 og 115 hk når det gjelder bensin, og 95 hk når det gjelder diesel, i hvert fall for øyeblikket. Kun 1.0 TSI 115 CV med automatisk DSG dobbelclutch girkasse med syv relasjoner; resten, med manuell girkasse på fem eller seks trinn. Og Volkswagen T-Cross priser er følgende.

Leave a Comment