Volkswagens mest «topp» SUV har en rabatt på €4500, den har rikelig med kraft og bagasjerom

Volkswagen er et av merkene som har en beste SUV-utvalget I dag. Faktisk, i deres «tilgangs»-område har de intet mindre enn tre forskjellige alternativer for et veldig likt publikum. En trio sammensatt av Volkswagen T-Crossfor han Taigo og for ham T-Rocder du sikkert allerede vet at det beste alternativet av alle er Volkswagen T-Roc. Vel, merket har nå denne modellen med en stor rabatt på 4500 euro med hensyn til deres vanlige priser. Det har blitt en uslåelig mulighetblant annet fordi selv i sin billigste versjon kommer den allerede mye kraft.

Selv om de er veldig forskjellige forslag, spesielt på grunn av mekanikken til den ene og den andre, akkurat nå Volkswagen T-Roc kan til og med kjøpes billigere enn en Toyota Yaris Cross. Og den er litt større og har fremfor alt en mye større stamme. Men Volkswagen T-Roc tilbyr også en mye høyere komfortnivå for sin rullekvalitet og gode isolasjon. Det eneste er selvfølgelig at motoren ikke er hybrid selv om den har en lavt forbruk drivstoff og meget god ytelse.

interiør volkswagen t roc

Volkswagen senker prisen på T-Roc med 4500 € rabatt, og akkurat nå er det vanskelig å kjøpe noe bedre for det denne modellen koster

Vi kommer ikke til å slå rundt busken lenger. Akkurat nå er Volkswagen T-Rocmed den rabatten på nesten 4500 euro, er tilgjengelig fra 24.753 euro ifølge nettsteder som spesialiserer seg på salg av nye biler. Og med kroppen sin 2,34 metersom er noe større enn de 2,18 meterne som en Toyota Yaris Cross måler, ikke bare har den en større stamme som når opp til 445 liter av kapasitet, sammenlignet med 390 liter av den japanske modellen, men den har også bedre bakseter.

Selvfølgelig, hvis bagasjerommet er det som betyr mest for deg, T-Roc er omtrent 1000 euro billigere og har den viktige fordelen at den når 455 liter. Forskjellen er ikke veldig stor, men den finnes. Det som er bra med Volkswagen T-Roc er imidlertid at den i sin billigste versjon har en 1.0 TSI 110 HK motor av maksimal effekt, og imidlertid starter T-Cross serien med samme 1.0 TSI, men med bare 95 HK. Og forresten, når du kjører Volkswagen T-Roc er en mye overlegen og mer komfortabel bil.

volkswagen t roc

Det andre alternativet i det tyske merkets utvalg er faktisk Volkswagen Taigo. Som også har svært like mål, et 440-liters bagasjerom og en pris rundt 700 euro lavere. Men igjen, denne modellen har også 1.0 TSI-motoren med 95 HK i sin billigste versjon av serien. Det er en av flere grunner Volkswagen T-Roc er merkets beste SUV innenfor denne kategorien, og alternativet som jeg personlig vil anbefale deg å kjøpe fra disse tre alternativene.

Tilbake til sammenligningen med en Toyota Yaris Cross, som også er en sterk rival å ta hensyn til interiøret er mye bedre i de tyske merkemodellene enn i den japanske hybriden. Men selvfølgelig har Toyota-modellen en hybrid motor som får ham til å stikke hodet ut. Og ikke fordi det gir etter 116 hkfordi forskjellen er nesten ikke-eksisterende når det gjelder kraft, men fordi det gjør at den har en enda lavere forbruk av bensin og i tillegg lar Toyota SUV ha det praktiske ØKO-merke av DGT. For resten er Volkswagen T-Roc et mye overlegent kjøpsalternativ i praktisk talt alle seksjoner bortsett fra mekanikk.

Leave a Comment