Volvo XC40 overbeviser heller ikke Consumer Reports

Amerikanerne av Forbrukerrapporter har sendt inn det nye Volvo XC40 til tester og selv om det generelt sett er en SUV som har overbevist dem, er sannheten den har noen feil som burde være upassende fra den svenske produsenten: dette er styringen, fjæringen, girspaken og infotainmentsystemet.

Volvo XC40 har lett styring og som sender lite

Forbrukerrapporter påpeker at Volvo XC40, kjører, har en styring som føles for lett og er derfor ikke i stand til det overføre nødvendig informasjon når du tegner kurver i et livlig tempo. Selv Momentum-finishen, som kommer med et hodesett med justerbar hardhet, kan ikke rokke ved denne følelsen.

Til dette må vi også legge til oppheng for hardt selv med valgfrie 19″-felger (det kommer med 18-tommers hjul som standard), noe som kan påvirke de som ønsket å montere de 21″-hjulene som finnes som ekstrautstyr negativt.

Endelig, start&stopp systemet De fant det for brå i forhold til å stoppe og starte. Selv i sistnevnte situasjon, med bremsen på, beveger nesen på Volvo XC40 seg for mye.

volvo xc40 2018 65

Det mest negative punktet som de har funnet er i girspakaktivering. For å velge D eller R er det nødvendig å gi girspaken to berøringer hvis den ikke står i N. De kommenterer at dette kaster bort tid på parkeringsmanøvrer, men på den annen side tror vi det, med tanke på problemene amerikanerne har med ulykker ved å forvirre pedalene eller til og med ved å la et gir velges, Det synes ikke for oss å være en upassende fremgangsmåte.

Til slutt, sinfotainmentsystem det er for mye komplisert og tvinger deg til å ta øynene vekk fra veien for å kunne navigere gjennom de forskjellige menyene og utføre de vanlige oppgavene med å betjene radioen eller klimakontrollen.

Men de er ikke alle negative aspekter, Forbrukerrapporter han likte det i Volvo XC40 hvordan sikkerhetssystemene fungerer så vel som Pilot Assist II som opprettholder linjen og er i stand til å stoppe og starte bilen på nytt i en trafikkork. Tilsvarende deres sitteplasser De er veldig komfortable, de har mange hul å forlate gjenstander samt god plass i stamme og T5-versjonen har en redusert forbruk sammen med gode fordeler.

Leave a Comment